Grundisolering i Stockholm

Vill du sänka uppvärmningskostnaderna i ditt hem? Är huset i behov av en ny dränering då det börjat lukat fuktigt i källaren? Då kan det vara aktuellt med en ny grundisolering. Vi är ett Stockholmsbaserat byggföretag som tar oss an grundisoleringar i hela Stockholmsregionen – från Vallentuna till Täby och Saltsjö-Boo till Södertälje. Vi utför alla arbeten med precision och noggrannhet till väldigt bra priser. Kontakta oss redan idag för att få en kostnadsfri offert.

Isolera Grund

Vi är experter inom isolering av grunder till hus, villor, sommarstugor, radhus & m.m.

Dränera Källare

Vi dränerar, fuktskyddar & tilläggsisolerar källarutrymmen, husgrunder & m.m.

Schakta Husgrund

Om du behöver få en schaktning proffsigt utförd är det oss du ska kontakta!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöver ni hjälp med en Grundisolering i Stockholm? Vi grundiosolerar alla typer av fastigheter åt alla slags kunder

  Sänk dina månadskostnader med en grundisolering

  Det finns många bra anledningar till varför du ska utföra en grundisolering av huset. Den mest uppenbara fördelen är att du minskar risken för att huset ska drabbas av fuktproblem, vilket också gör att du sparar pengar på sikt. En ny grundisolering kan dock börja spara pengar åt dig redan direkt efteråt i och med att energiförluster vid uppvärmningen av huset minskar. En grundisolering är så gott som alltid en investering som betalar tillbaka.

  Få bättre klimat inomhus

  En väl utförd grundisolering hindrar tjäle från att orsaka sprickor i husgrunden och fukt från att tränga in. Det här är problem som inte bara påverkar husets källarutrymmen. En kall och fuktig källare tenderar att sprida en rå och kall känsla uppåt i byggnaden. Med fuktproblem ökar också riskerna för allergier och andra hälsoproblem. En ny grundisolering kan därför vara ett utmärkt steg för att höja bruksvärdet av en fastighet. Dessutom ökar såklart det ekonomiska värdet av fastigheten.

  Grundisoleringar av alla slags fastigheter

  Vi grundiosolerar alla typer av fastigheter åt alla slags kunder. Bland våra nöjda tidigare kunder hittar du privatpersoner, företagskunder, markägare, bostadsrättsföreningar och fastighetsutvecklare. Vad vi försöker säga är helt enkelt att om du har en husgrund som behöver isoleras, så är du en potentiell kund. Våra hantverkare har alla lång yrkeserfarenhet och stor vana av att arbeta mot skräddarsydda helhetslösningar. Bland fastigheterna vi jobbar med finns följande:

  • Villor
  • Radhus
  • Fritidshus
  • Sommarstugor
  • Torp

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


   Niklas Munkvall
   Projektledare

   Nummer: 08-124 11 510
   Mail: offert@stockholm-dränering.se

   Isolera husgrunden billigare med ROT-avdraget

   Vill du att vi ska grundisolera din privata bostad? Då kan du utnyttja den skattereduktion som kallas för ROT-avdraget och därigenom sänka kostnaden med upp till en tredjedel. Vi vill gärna rekommendera dig att du kontaktar Skatteverket på förhand för att förvissa dig om att du verkligen kan göra avdraget. Om så är fallet hjälper vi dig med pappersarbetet. Observera att du själv måste stå som ägare till bostaden för att du ska vara berättigad till ROT-avdraget.

   Kontakta oss för ett gratis kostnadsförslag

   Vad kostar en grundisolering? Det beror förstås på. Vår garanti till dig är att du kommer få ett konkurrenskraftigt och svårslaget pris. Vad kostar det exakt undrar du? Det kan du väldigt enkelt ta reda på. Det enda du behöver göra är att kontakta oss med en förfrågan. Vi frågar dig om lite information om den aktuella fastigheten (vid behov gör vi kostnadsfritt hembesök) och mot bakgrund av den informationen tar vi fram en offert som du får av oss utan kostnad och utan att du förbinder dig till något. Välkommen!

   Vanliga frågor om Dränering & Grundisolering i Stockholm Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna om husdräneringar.

   Hur ofta behöver en fastighet dräneras?

   Man brukar räkna med att en fastighet behöver en ny dränering ungefär vart 30:e år. Detta kan dock variera. Enligt vår erfarenhet höll dräneringarna som genomfördes för runt 30 år sedan inte lika hög kvalitet som de som utförs idag. Det har delvis att göra med att tekniken har gjort framsteg sedan dess. Om du misstänker att din fastighet behöver en ny dränering kan vi göra hembesök för en kostnadsfri inspektion.

   Tilläggsisolerar ni när ni dränerar?

   Vi kan tilläggsisolera exempelvis med isodrän. Vi rekommenderar detta för att ge fastigheten ett ännu bättre fuktskydd. En tilläggsisolering gör dessutom att huset blir mer energieffektivt vilket sänker uppvärmningskostnaderna. En ny dränering kan med andra ord vara en bra affär på många sätt.

   Kan ni tilläggsisolera vid dränering?

   Absolut. Vi använder oss av värmeisolerande dräneringsskivor, ofta ISODRÄN, som torkar ut och skyddar källarväggen. På så sätt blir dräneringen ännu mer hållbar samtidigt som du förbättrar inomhustemperaturen.

   Kan man söka ROT-Avdrag för markarbeten?

   Om du är en privatperson som vill ha hjälp med ditt bostadshus har du rätt att göra rotavdrag för våra tjänster. Som mest kan du dra av 50 000 kronor och kan alltså sänka kostnaden ordentligt. Kontrollera med Skatteverket att du har rotavdrag att ta ut tidigt i planeringsfasen. Därefter kan vi hjälpa dig säkerställa att pappersarbetet utförs korrekt.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Dränering i Stockholm för att utföra en husdränering till vår äldre villa i Sundbyberg. Bra kommunikation med deras projektledare och ett proffsigt utfört arbete till bra pris. Vi rekommenderar!

   Anna W, Sundbyberg

   Vi är mycket nöjda av att ta hjälp från Dränering i Stockholm. Vi anlitade detta företag för en grundisolering till vårt fritidshus i Hässelby. Jättebra bemötande och utfört arbete. Vi rekommenderar

   Uffe, Hässelby

   När vi skulle renovera källaren till en lägenhet tog vi oss hjälp av Dränering i Stockholm. Det var enkelt att boka, proffesionellt bemötande och de städade efter sig. Kan varmt rekommendera!

   Göran R, Östermalm

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Dräneringsrör Husgrund. Bromma

   Installation av dräneringsrör till husgrund till villaägare i Bromma, Stockholm.

   Källarrenovering Villa. Täby

   Renovering av källare & bostadskonvertering till fastighetsägare i Täby, Stockholm

   Husdränering Fastighet. Enskede

   Husdränering till fastighetsägare & bostadshus i Enskede, Stockholm.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


    Niklas Munkvall
    Projektledare

    Nummer: 08-124 11 510
    Mail: offert@stockholm-dränering.se

    Offert? Klicka här