Stockholm Dränering

Platonmatta / Fuktisolermatta i Stockholm

Söker ni hjälp med att montera en platonmatta? Vi utför dränering & grundisolering i Stor-Stockholm.  Vi har lång erfarenhet av att installera plastmattor för fuktisolering. Kontakta oss för att få en offert helt utan kostnad.

Vad är en Platonmatta?

Platonmatta används för att förhindra fuktintrång & skydda byggnader från fuktrelaterade problem.

Dränera Källare

Vi dränerar, fuktskyddar & tilläggsisolerar källarutrymmen, källargolv m.fl.

Dränera Grund

Vi står redo att svara på frågor om grundisolering& andra markarbeten.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Montering av platonmatta i Stockholm

Allt inom dränering, husgrunder & källarrenoveringar i Stockholm

Installation av fuktisolermatta i Stockholm

En fuktisolermatta, även känd som en fuktisolering, är en typ av dräneringsmaterial som används för att förhindra fuktintrång och skydda byggnader från fuktrelaterade problem. Denna typ av matta eller skikt installeras ofta under marknivån, särskilt runt byggnadens grund, för att förhindra att markvatten och fukt tränger in i byggnaden.

Plastmatta för fuktisolering

Fuktisolering är särskilt viktig i områden med hög grundvattenstånd eller i områden där marken har hög fuktighet. Det hjälper till att skydda byggnadens struktur och hållbarhet genom att förhindra fuktrelaterade skador. Det är viktigt att installera fuktisolering korrekt enligt byggnadsstandarder och rådgöra med experter inom byggteknik och dränering för att säkerställa effektiv prestanda och skydd mot fuktproblem.

Fördelar med att montera en platonmatta

Här är några av de funktioner och fördelar som en fuktisolermatta förbättrar en byggnads fuktisolering:

  1. Fuktisolering: Fuktisolermattor är vanligtvis tillverkade av vattentåliga material som plast eller gummi och fungerar som en barriär som förhindrar att fukt och vatten tränger in i byggnaden.

  2. Dränering: Dessa mattor är ofta konstruerade med små dräneringskanaler eller hål för att leda bort vatten från byggnadens fundament och minska risken för stående vatten.

  3. Fuktreglering: Fuktisolermattor kan hjälpa till att reglera fuktbalansen runt byggnadens grund, vilket är viktigt för att förhindra mögel- och mögelbildning samt för att skydda material som kan vara känsliga för fukt.

  4. Isolering: Utöver fuktisolering kan dessa mattor också erbjuda viss termisk isolering, vilket kan hjälpa till att förhindra värme- eller energiförluster.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-124 11 510
E-mail: offert@stockholm-dränering.se

Vanliga frågor

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna om markarbeten och dräneringar.

Dräneringen utgör en viktig del av en fastighets skydd mot fukt. Faktum är att bristfälligt utförda dräneringar är en vanligt förekommande orsak till fuktproblem. En bra dränering förlänger fastighetens livslängd.

Riktigt bra dräneringar håller mellan 30-40 år beroende på markens förutsättningar. I vissa markförhållanden håller en dränering runt 15 år. Det första tecknet på att du behöver dränera är i regel att det börja lukta ”fuktigt” och ”unket” i källaren. Det kan också synas fuktfläckar på golv och väggar, färgen på väggarna flagnar eller tapeten blir bubblig. Allt detta är tecken på att du kan behöva en ny dränering.

Absolut. Vi använder oss av värmeisolerande dräneringsskivor, ofta ISODRÄN, som torkar ut och skyddar källarväggen. På så sätt blir dräneringen ännu mer hållbar samtidigt som du förbättrar inomhustemperaturen.

Om du är en privatperson som vill ha hjälp med ditt bostadshus har du rätt att göra rotavdrag för våra tjänster. Som mest kan du dra av 50 000 kronor och kan alltså sänka kostnaden ordentligt. Kontrollera med Skatteverket att du har rotavdrag att ta ut tidigt i planeringsfasen. Därefter kan vi hjälpa dig säkerställa att pappersarbetet utförs korrekt.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Anna W
Sundbyberg
Read More
Vi anlitade firman för att utföra en husdränering till vår äldre villa i Sundbyberg. Bra kommunikation med deras projektledare och ett proffsigt utfört arbete till bra pris. Vi rekommenderar!
Uffe
Hässelby
Read More
Vi är mycket nöjda. Vi anlitade detta företag för en grundisolering till vårt fritidshus i Hässelby. Jättebra bemötande och utfört arbete. Vi rekommenderar
Göran R
Östermalm
Read More
När vi skulle renovera källaren till en lägenhet tog vi oss hjälp av Stockholm dränering. Det var enkelt att boka, proffesionellt bemötande och dem städade efter sig. Kan varmt rekommendera!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Dräneringsrör Husgrund. Bromma

Installation av dräneringsrör till husgrund till villaägare i Bromma, Stockholm.

Källarrenovering Villa. Täby

Renovering av källare & bostadskonvertering till fastighetsägare i Täby, Stockholm

Husdränering Fastighet. Enskede

Husdränering till fastighetsägare & bostadshus i Enskede, Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-124 11 510
E-mail: offert@stockholm-dränering.se

Vill du bli kontaktad?