Husdräneringar i Stockholm

Luktar det unket i källaren eller har det känts extra kallt och rått hemma ett längre tag? Då kan det vara så att huset behöver en ny dränering och i det fallet är vi rätt dräneringsfirma att kontakta. Vi utför husdräneringar i Stor-Stockholm. Från Vallentuna, till Åkersberga, till Sollentuna & Älvsjö. När du anlitar oss kan du räkna med att få ett resultat av hög kvalitet som färdigställts inom budget- och tidsplanering. Kontakta oss för att få en offert helt utan kostnad.

Dränera Hus

Vi är experter inom dräneringar av hus, villor, sommarstugor, radhus & m.m.

Dränera Källare

Vi dränerar, fuktskyddar & tilläggsisolerar källarutrymmen, husgrunder & m.m.

Schaktning

Vi står redo att svara på frågor om schaktningar & andra markarbeten.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöver ni hjälp med att Dränera Huset i Stockholm? Vi erbjuder totalentreprenad för husdräneringar från början till slut

  Allt inom Husdräneringar i Stockholm

  En bra dränering är ett viktigt skydd mot fuktskador som kan leda till stora kostnader på sikt. Vi har dränerat fastigheter åt privat- och företagskunder, markägare och bostadsrättsföreningar. Vi kan se tillbaka på många lyckade kundprojekt och delar gärna referenser från tidigare kunder mot förfrågan.

  Höj värdet på fastigheten med en dränering

  En ny dränering kan vara en högst nödvändig kostnad, men det kan också vara bra att komma ihåg att det kan vara en värdehöjande åtgärd. Både ekonomiskt och sett till att det höjer livskvaliteten för dem som vistas i fastigheten. När du anlitar oss är det dessutom enkelt för dig; i och med att vi erbjuder totalentreprenad för husdräneringar så gör vi hela jobbet från början till slut.

  Dränera billigare med rotavdraget

  Om du vill att vi ska dränera en bostad du äger och bor i så har du rätt att sänka arbetskostnaden med ROT-avdraget. Vårt tips är att du hör av dig till Skatteverket och kontrollerar detta på förhand. Om du har rätt till avdraget kan du dra av upp till 50 000 kronor. Vi hjälper dig i sådana fall med pappersarbetet. Fråga oss bara om “ROT” när du tar kontakt med oss.

  Kontakta oss för ett gratis kostnadsförslag

  Om källaren upplevs som fuktig eller om du börjar se fuktfläckar på väggar och golv är det ingenting att vänta på. Kontakta oss redan idag för att få en ny dränering och undvika stora merkostnader på sikt. Åt dig tar vi fram en kostnadsfri offert som du får av oss utan att du förbinder dig till någonting. Om du väljer att låta oss utföra dräneringen så startar vi arbetet så fort som möjligt.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


   Niklas Munkvall
   Projektledare

   Nummer: 08-124 11 510
   Mail: offert@stockholm-dränering.se

   Vanliga frågor om Dräneringar i Stockholm Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna om husdräneringar.

   Hur ofta behöver en fastighet dräneras?

   Man brukar räkna med att en fastighet behöver en ny dränering ungefär vart 30:e år. Detta kan dock variera. Enligt vår erfarenhet höll dräneringarna som genomfördes för runt 30 år sedan inte lika hög kvalitet som de som utförs idag. Det har delvis att göra med att tekniken har gjort framsteg sedan dess. Om du misstänker att din fastighet behöver en ny dränering kan vi göra hembesök för en kostnadsfri inspektion.

   Tilläggsisolerar ni när ni dränerar?

   Vi kan tilläggsisolera exempelvis med isodrän. Vi rekommenderar detta för att ge fastigheten ett ännu bättre fuktskydd. En tilläggsisolering gör dessutom att huset blir mer energieffektivt vilket sänker uppvärmningskostnaderna. En ny dränering kan med andra ord vara en bra affär på många sätt.

   Kan ni tilläggsisolera vid dränering?

   Absolut. Vi använder oss av värmeisolerande dräneringsskivor, ofta ISODRÄN, som torkar ut och skyddar källarväggen. På så sätt blir dräneringen ännu mer hållbar samtidigt som du förbättrar inomhustemperaturen.

   Kan man söka ROT-Avdrag för markarbeten?

   Om du är en privatperson som vill ha hjälp med ditt bostadshus har du rätt att göra rotavdrag för våra tjänster. Som mest kan du dra av 50 000 kronor och kan alltså sänka kostnaden ordentligt. Kontrollera med Skatteverket att du har rotavdrag att ta ut tidigt i planeringsfasen. Därefter kan vi hjälpa dig säkerställa att pappersarbetet utförs korrekt.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Dränering i Stockholm för att utföra en husdränering till vår äldre villa i Sundbyberg. Bra kommunikation med deras projektledare och ett proffsigt utfört arbete till bra pris. Vi rekommenderar!

   Anna W, Sundbyberg

   Vi är mycket nöjda av att ta hjälp från Dränering i Stockholm. Vi anlitade detta företag för en grundisolering till vårt fritidshus i Hässelby. Jättebra bemötande och utfört arbete. Vi rekommenderar

   Uffe, Hässelby

   När vi skulle renovera källaren till en lägenhet tog vi oss hjälp av Dränering i Stockholm. Det var enkelt att boka, proffesionellt bemötande och de städade efter sig. Kan varmt rekommendera!

   Göran R, Östermalm

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Dräneringsrör Husgrund. Bromma

   Installation av dräneringsrör till husgrund till villaägare i Bromma, Stockholm.

   Källarrenovering Villa. Täby

   Renovering av källare & bostadskonvertering till fastighetsägare i Täby, Stockholm

   Husdränering Fastighet. Enskede

   Husdränering till fastighetsägare & bostadshus i Enskede, Stockholm.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


    Niklas Munkvall
    Projektledare

    Nummer: 08-124 11 510
    Mail: offert@stockholm-dränering.se

    Offert? Klicka här