Renovera Källare i Stockholm

Har du en källare som du vill göra om till boyta, eller vill du skapa en relaxavdelning komplett med bastu? Kanske bygga om och skapa ett utrymme som du kan hyra ut, med en separat ingång? Alldeles oavsett vad du vill göra är vi experterna på källarrenovering som kan ro ditt projekt i land. Vi har under vår karriär renoverat källare i hela Stor-Stockholm, i orter som bland andra Danderyd, Lidingö, Nynäshamn och Färingsö.

Källarrenovering

Vi kan hjälpa er konvertera & renovera eran källare till en ny bostadsyta!

Dränera Källare

Vi dränerar, fuktskyddar & tilläggsisolerar källarutrymmen, husgrunder & m.m.

Grundisolering Källare

Grundisoleringar värmen bättre, skyddas från fukt och du sparar pengar på sikt på uppvärmningskostnaderna.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Allt inom Källarrenovering i Stockholm Vi hjälper er konverter eran källare till ett nytt bostadsutrymme!

  Låt oss uppfylla din källares potential

  Källaren är ofta ett utrymme vi inte riktigt tar tillvara på. Många gånger blir det en förvaringsplats för saker som vi sällan eller aldrig använder. Vi kan hjälpa dig att skapa en källare att trivas i genom att bygga om den med relaxavdelning, badrum, extra sovrum, hobbyrum eller vad du nu än önskar. Du får alltid en kundanpassad lösning när du anlitar oss. Vår målsättning är att vara helt säkra på vad du önskar och göra verklighet av den idén.

  Säkra källaren mot fuktskador

   Ett vanligt förekommande skäl till att renovera källaren är att den drabbats av fuktproblem. Problem som på sikt riskerar att spridas till resten av huset med enorma kostnader som konsekvens. Det finns många husägare som önskar att de tog itu med fuktproblem i källaren tidigare än vad de gjorde. Ofta är det golvplattan eller källarväggarna som uppvisar de första tecknen på fuktproblem. När vi kommer till dig gör vi en fuktmätning som ett första led i steget mot att skapa en behaglig inomhusmiljö. Vidare åtgärder kan innefatta att förbättra ventilationen och eventuellt genomföra en ny dränering.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Petra Svensson
   Reception

   Nummer: 08-124 11 510
   Mail: offert@stockholm-dränering.se

   Höj fastighetsvärdet med en källarrenovering

   Om du är en fastighetsägare är en källarrenovering ett utmärkt sätt att höja fastighetsvärdet. Med vår rutin och förmåga att effektivt administrera även stora projekt lovar vi att ge dig billiga kvadratmeter av oslagbar kvalitet. Vi höjer standarden i dina källarutrymmen på ett sätt som gör att du kommer att tjäna på renoveringen på sikt.

   Renovera källaren med rotavdrag

    Om du beställer tjänster av oss för privat räkning har du rätt att använda dig av rotavdraget. På det sättet kan du räkna bort upp till 30% av arbetskostnaden. Kontakta Skatteverket tidigt i planeringen och kontrollera med dem att du har rotavdrag att ta ut. Av oss får du en offert som specificerar exakt vilka de olika utgiftsposterna är. På så sätt kan du tydligt se hur mycket pengar du kan dra av. Vi hjälper dig att se till att pappersarbetet kring avdraget genomförs korrekt, fråga oss bara om ROT när du kontaktar oss.

   Kontakta oss för ett kostnadsförslag 

   Du är välkommen att höra av dig till oss för att prata om källarrenoveringar. Vi diskuterar materialval, tekniska lösningar och står redo att svara på frågor om högt och lågt. När vi bildat oss en klar uppfattning om dina önskemål sätter vi oss ned och räknar och tar fram en offert. Den får du sedan av oss, helt utan kostnad och krav på motprestation från din sida. Om du väljer att gå vidare med oss startar vi arbetet så snart det är praktiskt möjligt.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade firman för att utföra en husdränering till vår äldre villa i Sundbyberg. Bra kommunikation med deras projektledare och ett proffsigt utfört arbete till bra pris. Vi rekommenderar!

   Anna W, Sundbyberg

   Vi är mycket nöjda. Vi anlitade detta företag för en grundisolering till vårt fritidshus i Hässelby. Jättebra bemötande och utfört arbete. Vi rekommenderar

   Uffe, Hässelby

   När vi skulle renovera källaren till en lägenhet tog vi oss hjälp av Stockholm dränering. Det var enkelt att boka, proffesionellt bemötande och dem städade efter sig. Kan varmt rekommendera!

   Göran R, Östermalm

   Vanliga frågor om markarbeten & dränering i Stockholm Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna om markarbeten och dräneringar.

   Varför ska du dränera?

   Dräneringen utgör en viktig del av en fastighets skydd mot fukt. Faktum är att bristfälligt utförda dräneringar är en vanligt förekommande orsak till fuktproblem. En bra dränering förlänger fastighetens livslängd.

   Hur ofta behöver du dränera ett hus?

   Riktigt bra dräneringar håller mellan 30-40 år beroende på markens förutsättningar. I vissa markförhållanden håller en dränering runt 15 år. Det första tecknet på att du behöver dränera är i regel att det börja lukta ”fuktigt” och ”unket” i källaren. Det kan också synas fuktfläckar på golv och väggar, färgen på väggarna flagnar eller tapeten blir bubblig. Allt detta är tecken på att du kan behöva en ny dränering.

   Kan ni tilläggsisolera vid dränering?

   Absolut. Vi använder oss av värmeisolerande dräneringsskivor, ofta ISODRÄN, som torkar ut och skyddar källarväggen. På så sätt blir dräneringen ännu mer hållbar samtidigt som du förbättrar inomhustemperaturen.

   Kan man söka ROT-Avdrag för markarbeten?

   Om du är en privatperson som vill ha hjälp med ditt bostadshus har du rätt att göra rotavdrag för våra tjänster. Som mest kan du dra av 50 000 kronor och kan alltså sänka kostnaden ordentligt. Kontrollera med Skatteverket att du har rotavdrag att ta ut tidigt i planeringsfasen. Därefter kan vi hjälpa dig säkerställa att pappersarbetet utförs korrekt.

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Dräneringsrör Husgrund. Bromma

   Installation av dräneringsrör till husgrund till villaägare i Bromma, Stockholm.

   Källarrenovering Villa. Täby

   Renovering av källare & bostadskonvertering till fastighetsägare i Täby, Stockholm

   Husdränering Fastighet. Enskede

   Husdränering till fastighetsägare & bostadshus i Enskede, Stockholm.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Petra Svensson
    Reception

    Nummer: 08-124 11 510
    Mail: offert@stockholm-dränering.se

    Offert? Klicka här