Schaktning i Stockholm

Behöver du hjälp med schaktning? Då har du hittat rätt. Schaktningar kan utföras av många olika anledningar, en av de vanligaste är som förberedelse inför nybyggnationer. Efter en schaktning har du en stabil och plan yta som bär upp byggnationen som ska uppföras därpå. Vi är en väletablerad markentreprenör med bas i Stockholm som jobbar över hela regionen i orter som Täby, Vallentuna, Lidingö och Upplands Väsby. Kontakta oss för att få en kostnadsfri offert för schaktning.

Professionella Schaktningar

Vi är experter inom schaktningar & ger dig garanterat ett resultat som håller.

Grävarbeten

Grävning vid husgrunder, tomtutjämningar, trädgårdar & vägarbeten.

Dränering

Vi står redo att svara på frågor om dränering & andra markarbeten.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Behöver ni hjälp med en Schaktning i Stockholm? Vi erbjuder totalentreprenad för husdräneringar från början till slut

  Professionella schaktningar i Stockholm

  En schaktning inleds med en geoteknisk undersökning där vi undersöker markens förutsättningar. Detta för att veta exakt vad som krävs för att skapa en så stabil grund som möjligt. Samtidigt undersöker vi också om det finns ledningar och rör nedgrävda på platsen sedan tidigare. Därefter sätter våra duktiga grävmaskinister igång med själva schaktningsarbetet. Jordmassorna som blir över efter schaktningen använder vi antingen för att fylla någon annan yta på tomten, om det behovet inte finns så forslar vi bort det. Vi tar alla våra uppdrag från start till mål.

  Schaktningar för alla sammanhang

  Har du en kulle på tomten som du skulle vilja jämna ut? Vill du anlägga ett förråd på en yta som är sned? Eller vill du förbereda någon större byggkonstruktion? Då har vi den rutinerade hjälp som krävs för jobbet. Alla våra klienter kan föra dialog med projektledaren så länge som arbetsprocessen pågår. Det är en trygghet samtidigt som projektledaren hela tiden ser till att arbetet flyter på med rätt personal på plats. Här följer några av de sammanhang där vi genomför schaktningar:

  • Husgrunder
  • Tomtutjämningar
  • Trädgårdar
  • Vägarbeten

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Petra Svensson
   Reception

   Nummer: 08-124 11 510
   Mail: offert@stockholm-dränering.se

   Schaktningar som håller

   En väl utförd schaktning är, som vi skrev tidigare, ofta grund för nybyggnationer och är i och med det en investering. Ibland kräver marken förstärkning och att man justerar lutningar med mera. All vår personal har stora kunskaper i precis vad som krävs för att skapa perfekt förutsättningar. Du har förstås ingen lust att investera stora summor i en nybyggnation bara för att senare upptäcka att grunden inom några år kommer behöva förstärkas. Vi ger dig garanterat ett resultat som håller.

   Många nöjda kunder i bagaget

   Under vår verksamma tid har vi utfört schaktningar åt mängder av kunder i hela Stockholmstrakten. Till våra kunder räknar vi företag, privatpersoner, bostadsrättsföreningar, markägare och fastighetsutvecklare. Om du inte är övertygad ännu delar vi gärna med oss av referenser från nöjda tidigare kunder. Du är väldigt välkommen att bli en av våra nöjda kunder du också.

   Kontakta oss för en kostnadsfri offert

   Om du behöver få en schaktning utförd och vill att arbetet ska utföras inom budget- och tidsplanering och med gott resultat är det oss du ska kontakta. Vi står redo att svara på frågor om schaktningar i stort och hjälpa dig uppfylla dina mål. När du lämnar en förfrågan till oss tar vi fram en offert som vi ger till dig utan kostnad. Du förbinder dig inte till någonting när du tar emot offerten. Om du sedan ger uppdraget till oss så startar vi så snart det passar bäst.

   Vanliga frågor om markarbeten & dränering i Stockholm Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna om markarbeten och dräneringar.

   Varför ska du dränera?

   Dräneringen utgör en viktig del av en fastighets skydd mot fukt. Faktum är att bristfälligt utförda dräneringar är en vanligt förekommande orsak till fuktproblem. En bra dränering förlänger fastighetens livslängd.

   Hur ofta behöver du dränera ett hus?

   Riktigt bra dräneringar håller mellan 30-40 år beroende på markens förutsättningar. I vissa markförhållanden håller en dränering runt 15 år. Det första tecknet på att du behöver dränera är i regel att det börja lukta ”fuktigt” och ”unket” i källaren. Det kan också synas fuktfläckar på golv och väggar, färgen på väggarna flagnar eller tapeten blir bubblig. Allt detta är tecken på att du kan behöva en ny dränering.

   Kan ni tilläggsisolera vid dränering?

   Absolut. Vi använder oss av värmeisolerande dräneringsskivor, ofta ISODRÄN, som torkar ut och skyddar källarväggen. På så sätt blir dräneringen ännu mer hållbar samtidigt som du förbättrar inomhustemperaturen.

   Kan man söka ROT-Avdrag för markarbeten?

   Om du är en privatperson som vill ha hjälp med ditt bostadshus har du rätt att göra rotavdrag för våra tjänster. Som mest kan du dra av 50 000 kronor och kan alltså sänka kostnaden ordentligt. Kontrollera med Skatteverket att du har rotavdrag att ta ut tidigt i planeringsfasen. Därefter kan vi hjälpa dig säkerställa att pappersarbetet utförs korrekt.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade firman för att utföra en husdränering till vår äldre villa i Sundbyberg. Bra kommunikation med deras projektledare och ett proffsigt utfört arbete till bra pris. Vi rekommenderar!

   Anna W, Sundbyberg

   Vi är mycket nöjda. Vi anlitade detta företag för en grundisolering till vårt fritidshus i Hässelby. Jättebra bemötande och utfört arbete. Vi rekommenderar

   Uffe, Hässelby

   När vi skulle renovera källaren till en lägenhet tog vi oss hjälp av Stockholm dränering. Det var enkelt att boka, proffesionellt bemötande och dem städade efter sig. Kan varmt rekommendera!

   Göran R, Östermalm

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Dräneringsrör Husgrund. Bromma

   Installation av dräneringsrör till husgrund till villaägare i Bromma, Stockholm.

   Källarrenovering Villa. Täby

   Renovering av källare & bostadskonvertering till fastighetsägare i Täby, Stockholm

   Husdränering Fastighet. Enskede

   Husdränering till fastighetsägare & bostadshus i Enskede, Stockholm.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Petra Svensson
    Reception

    Nummer: 08-124 11 510
    Mail: offert@stockholm-dränering.se

    Offert? Klicka här